Az MTB Zrt. állomány-átruházása miatt a Takarékbank új ügyfelei a netbankot a www.takarekbank.hu oldalon keresztül tudják indítani.
Az MTB Zrt. befeketetési ügyfelei az alábbi linket tudják használni:

image

MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság

Alapdokumentumok Üzletszabályzatok Hirdetmények, kondíciók

Üzletszabályzatok

Üzletszabályzatok

Hirdetmények, kondíciók

Hirdetmények, kondíciók

Alapdokumentumok Üzletszabályzatok Hirdetmények, kondíciók

A 18/2009. (VIII.6.) MNB rendeletben foglaltaknak megfelelően a bejövő, konverzió nélküli deviza átutalási megbízások befogadási határidejére vonatkozó előírások módosultak a Hirdetményben, melynek alapján a 17 óráig beérkező deviza tételek még az MTB Zrt.-hez történő beérkezés napján az Ügyfelek számláján jóváírásra kerülnek. Érvényes: 2013. április 25.

A fizetési számlára vonatkozó szerződés alapján az MTB Zrt. jogosult a Pénzforgalmi Keretszerződésben, valamint az annak elválaszthatatlan mellékletét képező dokumentumokban és kapcsolódó Hirdetményben meghatározott kamatok, díjak vagy költségek egyoldalú módosítására, a jogi, szabályozói környezet változása, illetve új közteher fizetési kötelezettség bevezetése, továbbá a makrogadasági környezet modosulása esetén. 2013. január 1-én hatályba lép a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI. törvény CLXXVIII. törvénnyel történt módosítása, amely alapján a pénzforgalmi szolgáltatásnak minősülő tranzakciók után a megterhelt fizetési számlát vezető szolgáltatóknak új illetékfizetési kötelezettsége keletkezik.

2013. január 1. napjával egyes díjak megemelésre kerülnek a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett fogyasztói árindex változásának mértékével.

Az ügyfelek a módosítás hatálybalépése előtti napig jogosultak a keretszerződés azonnali, díj-, költség- vagy egyéb fizetési kötelezettségmentes felmondására. Ennek hiányában a módosítást az MTB Zrt. elfogadottnak tekinti.

Lakossági bankkártya

 

Alapdokumentumok

Alapdokumentumok

Alapdokumentumok Üzletszabályzatok Hirdetmények, kondíciók

Az MTB Zrt. Alapszabálya

 

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...